Гривна копче тройна

Начало » Продукти » Гривни » Гривна копче тройна

Размер – *Моля, уточнете при поръчката

Материал – естествена кожа, копче кокос със студена сива глазура и посребрени метални елементи

Дизайнер – „УМБОПО“ – Деница Цекова

25.00 лв.

Код: 7084 Категория:

Размер - *Моля, уточнете при поръчката

Материал - естествена кожа, копче кокос със студена сива глазура и посребрени метални елементи

Дизайнер - "УМБОПО" - Деница Цекова