Висящи обеци от медицинска стомана

дек. 22, 2019blog

Начало » blog » Висящи обеци от медицинска стомана

Искате да носите красиви бижута и имате особена слабост към висящите обеци, но за съжаление чувствителната ви кожа дава реакции и често получавате обриви и зачервявания при допир на различни украшения до нея.

Ако благородните метали са непосилни за вас, една много добра и здравословна алтернатива е да носите бижута от медицинска стомана.  Този материал е особено подходящ за направата на обеци. Тъй като този вид бижута са в пряк досег с меката част на ухото, не е рядкост да предизвикат реакции като подуване, зачервяване и възпаление дори у дами, които по принцип нямат изявени алергични проблеми.

При медицинската стомана това е изключено, защото обеците, направени от този материал са абсолютно безвредни, изключително хипоалергенни и могат да се носят без опасност от предизвикване на кожни реакции. Не случайно от този вид стомана се изрботват медицинските инструменти.

Заедно с това, медицинската стомана е здрава, надеждна и неподатлива на промени. Тя има ниско съдържание на водород, което прави бижутата устойчиви на корозия. За вас няма да представлява никакво усилие да поддържате обеците си. Достатъчно е на определен период от време да ги освежавате с хладка вода и сапун.

Медицинската стомана е изключително подходяща и благодатна, защото е гъвкава и много лесно се поддава на обработка. Позволява направата на сложни, детайлни фигури. Ако имате късмет, може да си намерите обеци, които приличат на истински цветя, пеперуди, морски корали и  които са истинско произведение на изкуството.

На практика медицинската стомана не отстъпва по нищо на благородните метали, а е много по-достъпна като цена и може да си позволите да носите изящни и стилни висящи обеци, които са подходящ аксесоар към ежедневния или официалния ви тоалет. Освен това, може да се снабдите с различни висулки за обеци и да ги сменяте, което ще допринесе за разнообразие във визията и за самочувствието ви.

Ако наистина искате да носите висящи обеци, подходящите за вас са само от медицинска стомана. Опитайте и се убедете в предимствата й.