Кожени бижута ръчна изработка

дек. 22, 2019blog

Начало » blog » Кожени бижута ръчна изработка

Ръчно изработените бижута от кожа са  едни от най-популярните и разпространени украшения, защото представляват универсален и чудесен аксесоар, както към дамското, така и към мъжкото облекло. 

Кожата е благодатен материал, който позволява на творците да развихрят въображението си и да сътворят прекрасни уникати. Тя търпи съчетание и с много други материали – мъниста, стъкло, метал, текстил, естествени камъни, които я допълват и обогатяват визията на бижуто.

Какъвто и модел на кожено украшение да изберете, сред голямото разнообразие, което предлага пазара, няма да сбъркате. Може да се спрете на нежна дамска кожена гривна, която приляга плътно около китката или на елегантно кожено колие с красива висулка на цвете или морска звезда например, в комбинация с висящи кожени обеци. Може да допълните тоалета си с прекрасен чокър, който ще прилегне на шията ви като втора кожа. Ако търсите подарък за любимия, не пропускайте да разгледате обемните мъжки кожени гривни, комбинирани с метални елементи. Обичате ли да носите пръстени, ще се изненадате какво голямо разнообразие от форми, цветове и визии може да ви предложат ръчно изработените модели от кожа.

Кожените бижута са направени основно от два вида материал:

От естествена кожа  – тя е най – подходяща за носене, приляга плавно и щади кожата от обриви, алергии и други неприятни ефекти.  

От изкуствена кожа – ако някакви причини ви възпират да носите естествена кожа, на пазара има и много ефектни бижута от изкуствена такава, които ще задоволят желанието ви да бъдете стилни и  оригинални, без да се накърняват убежденията ви.

Кожените бижута са подходящ аксесоар за допълване на почти всеки тоалет. Можете да ги съчетаете с ежедневна пола и блуза, са елегантна плетена рокля, с дънки и спортна риза. Избирайте украшенията според вкуса си и личното си усещане за елегантност. На какъвто и вид да се спрете, те ще ви доставят удоволствието да се чувствате красиви.