Масивни дамски колиета

дек. 18, 2019blog

Начало » blog » Масивни дамски колиета

Омръзнало ли ви е да носите нежни и тънки украшения, които срамежливо се скриват под яката на ризата или потъват в деколтето на роклята ви и уж са там, а не се забелязват? Ние ви предлгаме да сте по-смели и да промените визията си, като съчетаете избрания тоалет с масивно дамско колие. Това е добър начин да направите впечатление на фирмено тържество или на събиране с приятели. 

Очарованието и обаянието на масивните дамски колиета се състои в тяхната уникалност и в личния елемент на емоция и фантазия, с които се носят. Стилът, размерът и цветовете са многообразни, имат индивидуален заряд и неповторимо настроение. Това се налагащи се бижута, които често са главния акцент и приковават вниманието на околните.

За направата на масивни колиета творците обикновено използват обемни материали. Това може да са едри естествени камъни, голямо количество мъниста, обемни кожени или метални орнаменти.

Техниката на изработка е различна. Някои колиета са изработени  чрез низане – това обикновено са модели от мъниста или камъни, които се нанизват в красиви поредици според фантазията на твореца  по еластична силиконова корда, връв или ластик. Други колиета са изработени чрез моделиране – тази техника се използва за направата на бижута от цветна глина. Глината се оформя с ръце, а дизайна и цветовете зависят изцяло от фантазията и уменията на твореца. След това се изпича на високи градуси и така запазва формата си.

Преди да изберете конкретно колие, е добре да сте запознати с многообразието от видове, материали и техники за изработка,  за да можете да оцените качествата на различните артикули и да изберете най-подходящия за вас.

Не се притеснявайте да излезете от досегашния си скромен външен вид и да заинтригувате околните.  Силата на масивните дамски колиета е в техния размер, който налага присъствието си и доминира над цялостната визия. Това ще допринесе за самочувствието и настроението ви.