Подаръци за осми март

дек. 18, 2019blog

Начало » blog » Подаръци за осми март

Отново наближава най-женският празник в годината и се чудите с какво да изненадате любимата си, но да не стане като миналия път. Тогава й подарихте прекрасната  тенджера, на която толкова се възхищаваше в брошурата, а вместо да се зарадва, тя ви направи фасони. Така е, жените са трудно разбираеми същества и никак не е лесно да отгатнете какво точно искат и харесват.

Ние ще ви подскажем. В никакъв случай няма да сбъркате, ако изберете красиво ръчно изработено бижу. Това е личен, уникален и изящен подарък, който със сигурност  няма да има съдбата на онази миналогодишна тенджера.

Ако се колебаете, какво точно бижу да изберете, ето няколко предложения:

Колие – един класически подарък, който ще допълни цялостната визия на половинката ви. Можете да се спрете на мек гердан от естествена кожа с висулка на цвете, сърце, фигурка на животно или друг орнамент. Може да изберете колие, което приляга комфортно около шията и е съчетание на кожа с метал. А за по-смелите – може да подарите масивно колие от едри естествени камъни в изумрудено зелен или наситено лилав цвят.

Гривна – тук вариациите и възможностите са чудесни. Гривните се изработват от различни материали – мъниста, естествени камъни, кожа, метал или в съчетание от тях. Най-добре е да купите комплект от гривна и обеци, като предварително си припомните какъв предпочитан цвят са дрехите на любимата ви. Ако не сте сигурен – вземете неутрални цветове като бяло, черно или бежово.

Обеци – може да изберете дълги, висящи модели или малки, ненатрапващи се обеци, които да придадат елегантност и стил на външния вид на любимата ви жена. 

Диадеми, фиби и други аксесоари за коса – ако половинката ви се гордее с гъстата си дълга коса, може би ще я зарадва украшение, което да подчертава нейната красота. 

Ясно е, че мъжете трудно избират подаръци. Гарантираме ви, че няма начин да не намерите вашето бижу сред голямото разнообразие от артикули на пазара. Просто ви трябва малко време и търпение. И помнете – жените се вглеждат в детайлите. Изберете качествено и стилно украшение, което тя ще носи с удоволствие.