Бижута от кожа

окт. 10, 2019blog

Начало » blog » Бижута от кожа

Едни от най-популярните и предпочитани аксесоари, и от мъже, и от жени, са бижутата от кожа. Те са чудесно допълнение, както към дамското, така и към мъжкото облекло. Хубавото на кожените украшения е, че са винаги актуални и никога не излизат от мода, защото кожата е благодатен материал, който позволява на твореца да развихри фантазията си и да създаде многообразие от форми, модели и цветове.

За дамите на пазара има невероятно количество  прекрасни кожени гривни, пръстени, обеци, колиета, гердани, които може да се носят поотделно или да се съчетаят в чудесен комплект. Особено предпочитани са комбинациите от чокър и гривна.

За мъжете, които носят по-малко бижута, удачен избор са мъжката изчистена кожена гривна или такава с допълнение от метални елементи, кожен ланец с различни оранменти и  плетки или стилен кожен ключодържател.

Естествената кожа е най – подходяща като материал, който приляга плавно и щади кожата от обриви, алергии и други неприятни ефекти.  Нейният чар може да бъде подсилен от допълнителна декорация с материали от плат, копчета, ципове, мъниста, стомана и други елементи. Това освежава бижуто и придава на моделите неповотримост, оригинална визия и изящество.

За противниците на носенето на естествена кожа пазарът предлага голямо разнообразие от  ефектни бижута от изкуствена, които ще задоволят желанието им да бъдат оригинални, без да накърнява убежденията им. Този вид бижута са и по-достъпни като ценови клас.

Най-важното условие, за да изпитате удоволствие от носенето на кожено бижу   е то да стои естествено и да допълва цялостната визия. Естественост се постига като съобразите размера, цвета и повода, по който ще го носите. Избирайте  така, че да прилепва като втора кожа към тялото ви, носете го със стил, елегантност и мярка. 

Кожените аксесоари са оригинални, уникални и прекрасни творения, които са актуални и модерни допълнения за почти всички поводи.