Дамски кожени гривни

окт. 10, 2019blog

Начало » blog » Дамски кожени гривни

Кожените гривни са прекрасен аксесоар, който чудесно допълва дамското облекло. Те винаги са били популярни и никога не излизат от мода, защото кожата е благодатен материал, който позволява да се създаде многообразие от модели, цветове, да се акцентира върху детайлите.

За дамите на пазара има невероятно количество  прекрасни кожени гривни, които може да се носят самостоятелно или да се превърнат в чудесно допълнение към елегантния часовник например.

Ако имате възможност, купете си гривна от естествена кожа. Тя е най-подходяща като материал, защото приляга плавно и щади кожата от обриви, алергии и други неприятни ефекти.  Можете да изберете модел с изчистен дизайн или с допълнителна декорация от копчета, ципове, мъниста и други елементи, които освежават украшението и му придават още чар, неповотримост, оригинална визия и изящество.

За дамите, които са привързани към животните и са против носенето на естествена кожа под каквато и да е форма,  има и ефектни гривни от изкуствена кожа, които ще задоволят желанието им да бъдат оригинални, без да накърнява убежденията им.

На пазара ще намерите голямо разнообразие от модели: нежни кожени гривни с красиви плетеници; гривни, гарнирани с пъстроцветни мъниста или вулканични камъни; ефектни варианти на съчетание от кожа и метал; красиви комплекти от гривна и колие или гривна и кожен пръстен.

Когато купувате този вид бижу, обърнете внимание на големината, защото размерът на дамските кожени гривни е от съществено значение за цялостната визия. Тънките, деликатни гривни са предпочитани от дамите, които търсят дискретен арт ефект. Масивните гривни  са подходящи, когато предпочитате бижуто да е акцент, а не само допълнение и да се вижда.

Кожените гривни са оригинални, уникални и прекрасни арт изделия, които могат да са акцент, свежо петно или дискретно допълнение към всеки дамски тоалет. Не се колебайте да ги носите, но го правете със стил и мярка.