Мъжки кожени гривни, как да изберем ?

окт. 10, 2019blog

Начало » blog » Мъжки кожени гривни, как да изберем ?

Въпреки, че мъжете традиционно носят много малко бижута,  напоследък тенденциите започнаха да се променят. Все повече представители на силния пол завършват визията си с бижута и аксесоари, които доскоро бяха територия само на жените. Вече не е изненада ако видите добре облечен мъж, който е допълнил цялостното си излъчване със стилна кожена гривна вместо часовник например. Мъжките гривни са един от най-подходящите, препочитани и популярни аксесоари, защото те не отнемат, а добавят към елегантността и мъжествеността на собственика си. 

Масивните кожени гривни с изчистен дизайн или с добавка от метални мотиви и орнаменти са класика в жанра. Те са изключително леки  и могат да се носят, както самостоятелно, така и да се сложат до ръчния часовник, като по този начин образуват стилен комплект.

Естествената кожа е по-добрият избор, защото приляга меко, плавно и щади кожата от обриви, алергии и други неприятни ефекти.  Разбира се, има и гривни от изкуствена кожа – те са по-достъпни като ценови клас и са подходящи за тези, които по убеждение не искат да носят естествена кожа.

Мъжката кожена гривна е чудесен подарък и мъжете  могат да бъдат приятно изненадани от половинките си с това бижу в най-различни вариации. 

Ако сте решили това да е вашият подарък за рожденния му ден или за годишнината ви, на пазара ще намерите изчистени кожени гривни в един цвят; гривни с кожени плетки и декорации от сребристи или златисти халки; модели, които представляват широки кожени ленти с нанизани по тях мъниста в черно, златисто, сребристо и бяло; кожени гривни с добавка от различни орнаменти – череп, кръст, лъвска глава ефектни метални плочки и др. Има гривни с ретро дизйан и такива с модерно излъчване. Със сигурност ще намерите най-подходящия подарък за вашия любим мъж. Обикновено рамерите са регулируеми и лесно пасват към всяка китка.

Носенето на бижута от мъже вече не е екзоитка, а ежедневие.