Бижута от кожа и метал

сеп. 15, 2019blog

Начало » blog » Бижута от кожа и метал

Ръчно изработените бижута от кожа в съчетание с метал са уникален аксесоар, както към дамското, така и към мъжкото облекло. Те никога не излизат от мода, защото съчетанието на кожа с различни видове сплави е комбинация, която позволява изработката на стилни и неповторими бижута. Тук всеки творец може да  развихри фантазията си на художник и да създаде цели картини от форми, модели и цветове.

За дамите на пазара има невероятно разнообразие от  кожени бижута с метални елементи  гривни, обеци, колиета, гердани, брошки които може да се носят поотделно или да се съчетаят в чудесен комплект.

Мъжете, които традиционно носят много малко бижута,  могат да бъдат приятно изненадани със стилна мъжка кожена гривна, украсена с метални мотиви и орнаменти.

Съчетанието хипоалергенен метал – естествена  кожа е най – подходящата комбинация за изработка на бижута, които са еднвеременно красиви и не принасят вреда на здравето. 

Привържениците на животните могат да си подарят  ефектни бижута от изкуствена кожа и метал, които ще задоволят желанието им да бъдат оригинални, без да бъдат накърнявани убежденията им.

Когато избирате ръчно изработени бижута от кожа и метал, уверете се, че материалите са качествени и арт украшенията прилягат добре към кожата ви без да я дразнят. Прегледайте катарамите и закопчалките, за да прецените дали се закопчават плътно и стабилно. Съчетайте бижутата с подходящи дрехи и се радвайте  на оригинална визия и изящество.