Ръчно изработени бижута от кожа

сеп. 14, 2019blog

Начало » blog » Ръчно изработени бижута от кожа

Ръчно изработените бижута от кожа са прекрасен аксесоар, както към дамското, така и към мъжкото облекло. Те винаги са били популярни и никога не излизат от мода, защото кожата е благодатен материал, който позволява на твореца да развихри фантазията си и да създаде многообразие от форми, модели и цветове.

За дамите на пазара има невероятно количество  прекрасни кожени гривни, обеци, колиета, гердани, които може да се носят поотделно или да се съчетаят в чудесен комплект.

Изборът на мъжки подарък може да се окаже труден. Мъжете, които традиционно не носят много бижута, все пак могат да бъдат приятно изненадани със стилна мъжка кожена гривна например.

Естествената кожа е най – подходяща като материал, който приляга плавно и щади кожата от обриви, алергии и други неприятни ефекти.  Допълнителната  декорация с материали от плат, копчета, ципове, мъниста, стомана и други елементи освежава бижуто и придава на моделите неповотримост, оригинална визия и изящество.

За привържениците на животните има и  ефектни бижута от изкуствена кожа, които ще задоволят желанието им да бъдат оригинални, без да накърнява убежденията им.

Кожените аксесоари са оригинални, уникални и прекрасни творения, които носят личния почерк на всеки свой създател. Изберете ги така, че да прилепват като втора кожа към тялото ви.